ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

“Έχουμε την εμπειρία και τα μέσα για να παρέχουμε απαντήσεις και να συνεισφέρουμε στην αναπτυξη σας.”
Δώρα Ψαλλίδα
New Business Manager

0

Ώρες
την ημέρα

0

Ημέρες
την εβδομάδα

0

Ημέρες
του χρόνου

0

Ικανοποιημένοι
Πελάτες

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Ικανοποίηση πελατων

Η Mediatel δεσμεύεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Στόχος μας είναι η εδραίωση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών και των εργαζομένων μας, διατηρώντας πάντοτε τις ανθρώπινες αξίες.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Η Mediatel σέβεται τα προσωπικά δεδομένα και ενδιαφέρεται για την προστασία τους. Για να μάθεις περισσότερα για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων που ακολουθείται πάτησε εδώ.

 

Επένδυση για το μέλλον

Χτίσε μια μακροπρόθεσμη σχέση με τους πελάτες σου. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα παράπονα των πελατών σου και να βρούμε λύσεις σε αυτά. Οι ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες είναι ο στόχος μας.

Ποιότητα υπηρεσιών

Η Mediatel ιδρύθηκε το  1995 και από τότε κατέχει ηγετική θέση, στην παροχή σύγχρονων αμφίδρομων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και εφαρμογών.

Οι άνθρωποι μας

Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και με αυτό το κριτήριο αναζητάμε και επιλέγουμε τους υπαλλήλους μας. Στόχος μας, η τελική υπηρεσία που θα λάβεις να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησης σου.

 

Τεχνολογία & Ανάπτυξη

Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε πρακτικές που αναπτύσσονται μέσω της τεχνολογίας και συνεχώς επενδύουμε σε υποδομές, εξοπλισμό, έρευνα και εκπαίδευση

Πιστοποίηση - ISO

To Call Center της MEDIATEL είναι πιστοποιημένο από το 2002 με ISO 9001:2008

για τον “Σχεδιασμό και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τηλεφωνικών υπηρεσιών” ενώ παράλληλα το 2015 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον φορέα πιστοποίησης BUREAU VERITAS ο έλεγχος σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2013.

Υπηρεσίες υποστήριξης
Εξυπηρέτηση πελατών
Τηλεφωνικές πωλήσεις
phone service support

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.